Zoran Dimov thaj Anatoly Butakov ano ofiso taro UN - Ženeva: "O IRU thaj o UN keren majzorali kolaboracia"

Sar kotor taro notirime planoa thaj aktivitetoa o duj uče representatoa taro IRU , o presidenti Zoran Dimov thaj o vicepresidento Anatoly Butakov an o 15 fevruari anglal notirimi akharin tari o Ofiso e Gen.direktoreske an o UN - Ženeva thaj šefo an o Ofiso an i kolaboracia e NGO sktorea Lyidia Grigoreva sine len mitingo an i Palata taro UN an i Ženeva.
Vash o vakti taro mitingo o duj IRU representoa potenciringje o momento vash kolaboracia maškar akala duj organizacie. Ko jekh o Zoran Dimov vash i Grygireva presentiringja thaj dengja i Strateško plano thaj IRU Strateško resolucia so si kerdi barabutne e Europakere Romano Trvale Forumo - ERTF .
Ko jekh sar konkluzia si kaj o UN thaj o IRU a, odothe thaj o ERTF ka vazden o pučiba ko majučo nivelo vash i kolaboracia kana si tema i Romani Nacia sar tari Europa agjaar thaj tari lumia.
O šefi Grigorieva sikavgja baro čalipa an i konekcia e lende akcienge taro Strateško plano thaj resolucia thaj o kvaliteto taro o sublimato so si an o dokumento thaj akcentiringja kaj akala strateško dokumenta ka oven direktno dende dži ko Gen.sekretaro an o UN o Gutieres.
Ko jekh o IRU membrora sine len dikhiba thaj vorba aver uče representetoncar taro UN -Ženeva sar so si thaj o šefo an i sekcia vash kolaboracia e NGO sektorea taro ofiso UNHCR i Monika Brulhart.
Akale aktea sikavel pe kaj ka ovel panda majzoraki kolaboracia maškar o IRU thaj UN thaj barabutne lende akcie.

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Од 5 Ноември 2022 достапен документарниот филм на СП БТР „Небо, Точак, Земја„ на Max TV и Max TV GO со пребарување –Видеотека

Mangava te vakerav

6-to Romano Čhavorikanoo muzikakoro festivali 
„Čhavorikano Suno 2022“ – SP BTR

6-ти Ромски Детски музички фестивал
„Детски Сон 2022„ – СП БТР

6th Romani Children's Music Festival
"Children's Dream 2022" - SP BTR

Momentalno Online

       Isi 140 misafirija so dikhena o ROMATIMES.NEWS

o Vakti

 booked.net

Majpopularno

Golden Wheel - Entry Application Form

Flag Counter

Amaro brojači genjela taro 13.01.2019
Gejnela isto manuša tari koja phuv drabarena amaro portali
Majtele isi sa-ko-sa kozom dikhle o portali