Пропуштивте

Здружението Едукативна Унија на Рециклаторите -ЗЕУР во соработка со Асоцијација Иницијатива за социјална промена ИнСоК – Скопје , Хуманитарно и добротворно здружение на Ромите – Месечина – Гостивар, Здружение за заштита на правата на Ромите – ЗПР – Штип и Ромски Едукативен Центар – РЕЦ Амбрела – Шуто Оризари, го спроведува проектот “Надвор од кругот - невидливи во општеството”.

Понудата е за снимање на краток документарен филм – И децата кои немаат извод на родени имаат право на школување - Како до извод од матичната книга на родени

Крајниот рок за доставување на понудите е 11.05.2018

Повеќе информации на следниот документ


FaLang translation system by Faboba

Вашите информации пратете
ги на нашиот емаил

info@romatimes.news

Партнери

Today 20

Yesterday 173

Week 20

Month 1498

All 459741

Currently are 38 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions