Здружение за едукација и заштита на собирачи на секундарен отпад – ЕДУКАТИВНА УНИЈА НА РЕЦИКЛАТОРИ – ЗЕУР- Скопје, за потребите на реализација на проектот “Идентификување на лица без изводи од матична книга на родени во Топаана и Чаир” , објавува Јавен повик за пријавување на 2 (две) Лица за превод на студија : едно лице за превод од македонски на англиски и едно лице за превод од македонски на ромски јазик.

Oglas2908


FaLang translation system by Faboba

Tumare informacie bičhaven
ko amaro email

info@romatimes.news

Partneria

Today 248

Yesterday 133

Week 381

Month 2181

All 455386

Currently are 67 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions