Пропуштивте

Министерството за внатрешни работи, согласно Законот за внатрешни работи и Законот за полиција а во врска со одредбите од Правилникот за начинот на спроведување на селекција и избор на кандидат за полицаец и начинот на работа на комисијата за избор на кандидат за полицаец распишува јавен оглас за вработување на 500 извршители на работно место „Полицаец“.

Поконкеретно, во однос на огласот за прием на полициски службеници, предвидено е најголемиот дел од нив да бидат распоредени на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје 360 извршители; потоа во Сектор за внатрешни работи Битола 20 извршители; во Сектор за внатрешни работи Охрид 30 извршители, во Сектор за внатрешни работи Струмица 20 извршители; во Сектор за внатрешни работи Штип 20 извршители; во Сектор за внатрешни работи Куманово 20 извршители; во Сектор за внатрешни работи Тетово 10 извршители и во  Сектор за внатрешни работи Велес 20 извршители.

 

За повеќе информации посетете го следниот линк: http://www.mvr.gov.mk/vest/4592

 


Magazine - Other articles

FaLang translation system by Faboba

Вашите информации пратете
ги на нашиот емаил

info@romatimes.news

Партнери

Today 106

Yesterday 221

Week 1487

Month 4057

All 451244

Currently are 37 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions